naslovna
Premium
Vijesti
Hrvatska
Svijet
Crna kronika
Zagreb
Rat u Ukrajini
Kolumnisti
Najbolje škole
Izbori
Sport
Nogomet
Košarka
Tenis
Sport Mix
J2
Tehnologija
Znanost
Zdravlje
Životne priče
Next 26
Scuba skener
Nautičko jedro
Scena
Domaće zvijezde
Strane zvijezde
Reality
Kultura
Art
Film i televizija
Književnost
Glazba
Kazalište
Potonulo blago Jadrana
Novac
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Planet
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Newsletteri
Premium
Vijesti
Hrvatska
Svijet
Crna kronika
Zagreb
Rat u Ukrajini
Kolumnisti
Najbolje škole
Izbori
Sport
Nogomet
Košarka
Tenis
Sport Mix
J2
Tehnologija
Znanost
Zdravlje
Životne priče
Next 26
Scuba skener
Nautičko jedro
Scena
Domaće zvijezde
Strane zvijezde
Reality
Kultura
Art
Film i televizija
Književnost
Glazba
Kazalište
Potonulo blago Jadrana
Novac
Pretplata
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
MALMO
U Švedskoj otvoren "Muzej odvratne hrane"
Piše:
Damjan Raknić
Objavljeno:
01. studeni 2018. 17:30
1/
22
Voće Durian
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
2/
22
Juha od šišmiša, guamski specijalitet
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
3/
22
Garum, riblji umak koji se pravi fermentiranjem iznutrica ribe
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
4/
22
Haggis, škotski specijalitet
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
5/
22
Žele salata s povrćem
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
6/
22
Kale Pache, kuhana ovjča glava
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
7/
22
Kiviak, grenlandski specijalitet koji uključuje fermentiranje ptice Auk u koži tuljana
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
8/
22
Kopi Luwak, zrnca kave koje je pojeo i djelomično probavio cibetka, životinja iz južne i jugoistočne Azije
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
9/
22
Kumis, fermentirano konjsko mlijeko iz Rusije
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
10/
22
Likoricija
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
11/
22
Menudo, tripice iz Meksika
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
12/
22
Crvi mopane, jestive gusjenice iz Afrike
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
13/
22
Vino s infuzijom mrtve mišje mladunčadi iz Kine
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
14/
22
Nattō, fermentirana zrna soje
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
15/
22
Svinjetina
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
16/
22
Root beer, gazirano piće od drveta sasafras
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
17/
22
Sok od očiju ovce
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
18/
22
Ljuta zečja glava
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
19/
22
Su Callu Sardu, vrsta kozjeg sira koji okusi kao kombinacija benzina, amonijaka i voska
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
20/
22
Bikov penis
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
21/
22
Casu marzu, sardinijski pecorino inficiran s ličinkama sirnih mušicama
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
22/
22
Kineski specijalitet Pi dan, fermentirana jaja patke, kokoši ili prepelice
Anja Barte Telin / MUZEJ ODVRATNE HRANE
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Prikaži komentare
18. travanj 2024 08:10