OTAC MONSTRUM

Argentinski 'Fritzl': Silovao kćer 30 godina. Dobili su desetero djece

Kćer žrtva, čiji identitet nije objavljen, ističe da je na prijavu oca čekala toliko dugo jer joj je prijetio. Iskoristila je priliku kada je uhićen zbog krađe stoke

Vlasti u ruralnom dijelu Argentine uhitile su 62-godišnjeg muškarca zbog 30-godišnjeg silovanja svoje vlastite kćerke s kojom je imao i desetero djece - objavile su argentinski mediji u srijedu.

- Optuženi je porekao sve optužbe, no DNK testovi su već potvrdili očinstvo - izjavio je sudac Virgilio Palud na lokalnome radiju.

Njegova kćer, danas 43-godišnja Argentinka, tvrdi kako ju je otac silovao od 13. godine života u obiteljskom domu u selu Nicanor E. Molinas , mjestu 600 kilometara sjeverno od Buenos Airesa.

- Slučaj je gori od onog koji se dogodio u Asutriji - ističe Palud podsjećajući se užasne zločine Josefa Fritzl, osuđenog 2009. na doživotnu kaznu zatvora zbog silovanja kćeri tijekom 24 godine s konjom je imao sedmero djece. Fritzl je jedno dijete i ubio.

U argentinskom slučaju, jedno od desetero djece već je umrlo.

Kćer žrtva, čiji identitet nije objavljen, ističe da je na prijavljivanje oca čekala toliko dugo jer joj je prijetio. Upravo je zato iskoristila priliku kada je 62-godišnji muškarac uhićen zbog krađe stoke.

Ovo je drugi ovakav šokantan slučaj očeva silovanja kćeri koji otkriven u Argentini u posljednjih par godina.

Prošle je godine slučaj ' Čudovišta iz Mendoze ' (Monster of Mendoza) jednako strašno potresao Argentinu. Tada je 67-godišnji muškarac optužen za silovanje jedne od svoje tri kćeri s kojom je imao sedmero djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:53