BOLOVI U PRSIMA

BERNIE SANDERS ZAVRŠIO U BOLNICI Američkom senatoru i mogućem predsjedničkom kandidatu ugradili dva stenta, otkazao sve obveze u izbornoj kampanji

Bernie Sanders
 Mark Makela/File Photo / REUTERS

Američki senator Bernie Sanders završio je u bolnici zbog začepljenja arterije te su mu ugrađena dva stenta, objavio je New York Times.

Zbog toga je i jedan od troje najozbiljnijih kandidata za demokratsku nominaciju otkazao sve događaje i obaveze u vezane u narednih nekoliko dana, a još nije poznato kad će nastaviti kampanju.

- Jučer tijekom jednog događaja u sklopu kampanje senator Sanders osjetio je nelagodu u prsima. Nakon pregleda i testiranja liječnici su ustanovili da ima začepljenje u arteriji te su mu uspješno ugrađena dva stenta. Senator je dobro raspoložen i razgovara s nama, a narednih nekoliko dana će se odmarati. Obavijestit ćemo javnost kada ćemo nastaviti s kampanjom - rekao je Sandersov dugogodišnji savjetnik Jeff Weaver za NY Times.

Sanders je tijekom kampanje bio na zaista "brutalnom" rasporedu tijekom kojeg bi svakodnevno bio na nekoliko događanja. Prošlog tjedna bio je u Kaliforniji i Nevadi, a očekivalo se da će ovaj tjedan biti u Iowi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:07