SKANDALOZNI POLITIČAR

BIVŠEM PREMIJERU SE POSREĆILO Berlusconiju alimentacija srezana na pola - 10,5 mil. eura

Kad je otkrivena istina o njegovim bunga-bunga partyjima i 18-godišnjoj manekenki s kojom je ljubovao a ova ga optužila da je podvodio maloljetnice, Veronica je odlučila okončati brak

Silvio Berlusconi dočekao je i jednu dobru vijest. Milanski sud je za više od pola srezao iznos alimentacije koju mora isplatiti bivšoj supruzi Veronici Lario. Ona je zahtjev za razvod predala 2009. nakon 22 godine braka.

BERLUSCONIJEVA DJEVOJKA 'Svi su ga iskorištavali. Prodavali su mu kilogram mahuna za 80 eura'

Već je dvije godine ranije tražila od muža da joj se javno ispriča što ju vara, što je Berlusconi i učinio, na naslovnici novine La Repubblica. Kad je otkrivena istina o njegovim bunga-bunga partyjima i 18-godišnjoj manekenki s kojom je ljubovao a ova ga optužila da je podvodio maloljetnice, Veronica je odlučila okončati brak.

Berlusconi je razvod nazvao “svršetkom ljubavne priče”. Bivša glumica Berlusconija je upoznala u garderobi milanskog kazališta 1980. Berlusconi ju je došao pozdraviti jer se, navodno, zaljubio u nju kad se skinula na pozornici. Prvu sudačku odluku o alimentaciji u kojoj je u prosincu 2012. određeno da Veronici Lario i njihovo troje djece mora isplaćivati protuvrijednost 22 milijuna kuna mjesečno (da, mjesečno) Berlusconi je teško primio, nazvao ju je “nestvarnom” a suce “feministima i komunistima.”

Nakon žalbe, odlučeno je da će bivšoj supruzi isplaćivati protuvrijednost 10,5 milijuna kuna mjesečno. U obrazloženju odluke o smanjenju alimentacije sudac je kao jedan od glavnih razloga naveo ekonomske okolnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:54