POLICIJA GA INTENZIVNO TRAŽI

'ČULA SAM ŠIŠTANJE I OSJETILA BOL U NADLAKTICI, A ONDA SAM UGLEDALA ČOVJEKA KAKO SE HVATA ZA VRAT...' U Novom Sadu zavladala panika zbog 'snajperista'

 
 Ilustracija / Profimedia, Twitter

Policija od petka intenzivno traga za napadačem koji iz zgrada u neposrednoj blizini Ulica Kraljevića Marka i Save Ljubojeva u Novom Sadu puca na prolaznike. Blic piše kako nepoznata osoba prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića gađa iz zračne puške.

Dosad je nekoliko ljudi zbog ranjavanja zatražilo liječničku pomoć.

A na vratima stambene zgrade na adresi Save Ljubojeva broj 2 netko je zalijepio i upozorenje u kojemu piše: - Susjedi, u ulazu imate luđaka koji s prolaza puca na ljude iz zračne puške. Molim susjeda, koji je primijetio iz kojeg stana netko vježba gađanje, da sve prijavi policiji, jer možda ste vi sljedeća meta!

Jedna od pogođenih, slučajna prolaznica, za novosadski Radio 021 rekla je kako je u petak navečer šetala s kćeri kad je osjetila bol u ruci.

- Čula sam zvuk - šištanje - i osjetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila što se događa, ali vidjela sam kako se čovjek koji je hodao iza nas hvata za vrat. Tad sam shvatila da nas netko gađa iz zgrade.

Kći i ja potrčale smo dalje i sklonile se. Nismo uspjele vidjeti odakle se pucalo, ali odmah smo otišle u policijsku postaju i bolnicu, gdje je ustanovljeno da sam upucana iz zračne puške - rekla je ranjena Novosađanka.

Dodala je kako je sljedeće jutro prošla istim mjestom i na trotoaru pronašla tri metka, koje je poslije predala policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:37