ALDRINOVE OBITELJSKE MUKE

DRUGI ČOVJEK KOJI JE HODAO PO MJESECU TUŽI SVOJU DJECU Pričaju okolo da sam dementan, a sve sa ciljem kako bi me pokrali! Ne daju mi ni da se oženim!

 REUTERS

Legendarni američki astronaut Buzz Aldrin (88) podnio je tužbu protiv vlastite djece i bivše menadžerice optužujući ih da ga žele pokrasti. Također, Aldrin je optužio svoje najbliže da mu zabranjuju da se vjenča sa svojom partnericom.

Drugi čovjek koji je hodao po Mjesecu podnio je tužbu nakon što su Andrew Aldrin (60) i Janice Aldrin (60) podnijeli zahtjev sudu za preuzimanje kontrole nad njegovim financijama. U zahtjevu su naveli da je Aldrinu potreban zakonski staratelj jer vremešni astronaut pati od gubitka pamćenja i da troši enormne količine novca. Također, naveli su da se Aldrin povezao s nekim nepoznatim ljudima koji se prave da su mu prijatelji samo kako bi ga otuđili od prave obitelji i oteli mu novac.

Aldrin je prošli tjedan dao intervju za Wall Street Journal i javno objavio da je s njim sve u redu i da ne pati od demencije.

- Nemojte ni slučajno pomisliti da se netko treba brinuti o meni - rekao je Aldrin otkrivši da njegova djeca i bivša menadžerica Christina Korp 'miniraju' njegovu romantičnu vezu i zabranjuju mu da se ženi.

Aldrin je optužio vlastitu djecu da godinama pričaju da pati od demencije i Alzheimerove bolesti, a sve s ciljem kako bi se obogatili i otuđili mu milijune dolara vrijedne svemirske memorabilije. Sinu je poručio da svjesno putem obmana i zastrašivanja želi iskoristiti starog čovjeka, a kćer je optužio za prijevaru.

Aldrin ima još jednog sina, ali on se ne spominje u tužbi.

U zajedničkom priopćenju, njegova djeca kažu da su izrazito tužna zbog 'neopravdane' tužbe. Ipak, nadaju se da slučaj na kraju ipak neće završiti na sudu.

- Ako ništa drugo, naša obitelj ima volje i mogućnosti riješiti probleme unutar četiri zida. Jako poštujemo i volimo našeg oca i nadamo se da svi skupa možemo nadići ovu situaciju i obnoviti naš odnos - stoji u priopćenju Andrew i Janice.

Vijest o dementnom Aldrinu iznenadila je dobar dio Amerikanaca, budući da je astronaut, iako u poznim godinama, bio poprilično aktivan. Čak je i gostovao u raznim serijama poput 'Teorije velikog praska', 'Simpsonima' i 30 Rocku. Prije 16 godina bio je na sudu zbog optužbi da je nokautirao čovjeka koji je zahtijevao da se Aldrin zakune na Bibliju da je sletio na Mjesec. Na kraju se ipak izvukao kazne...

Također, posljednjih godina postao je veliki zagovornik naseljavanja Marsa, a lani je objavio i film virtualne stvarnosti koji detaljno opisuje njegov plan kako dovesti ljude na crveni planet...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:05