KAKAV SREĆKOVIĆ!

DVAPUT U MANJE OD DVIJE GODINE OSVOJIO MILIJUNSKI IZNOS NA LUTRIJI 'Zvučao je poprilično ravnodušno kad smo ga nazvali. Valjda se čovjek već naviknuo'

 Ilustracija / Profimedia, Alamy

Muškarac iz jugoistočne Francuske prošli mjesec na lutriji je osvojio milijun eura, a kad su ga iz prodajnoga mjesta u regiji Haute-Savoie, gdje je uplatio dobitni listić, nazvali kako bi mu priopćili sretnu vijest, dotični gospodin je, prenosi BBC, zvučao poprilično ravnodušno.

No, njegova reakcija možda i nije toliko čudna s obzirom da se istom muškarcu posrećilo i u studenom 2016. godine - naime, i tad je osvojio milijun eura!

- Valjda se čovjek već naviknuo na dobivanje! - komentirali su kroz smijeh zaposlenici koji su "dvostrukom srećkoviću" prodali listić.

BBC piše kako je Francuz nastavio igrati, i to svaki tjedan, a njegov drugi dobitak u manje od dvije godine matematički se može izračunati ovako - jedan naspram 16 bilijuna (1 bilijun = 1.000.000.000.000 = milijun milijuna)! No, ni to ga neće zaustaviti - igrat će i dalje jer, izjavio je za francuske medije, "vjeruje kako dobre stvari dolaze/događaju se tri puta".

Osim Francuza, koji je i ovaj put htio ostati anoniman, sreća se itekako "osmjehnula" i nekome na drugome kraju svijeta - naime, prošli mjesec jedna Australka u samo tjedan dana dvaput je dobila na lutriji, čime si je bankovni račun "podebljala" za ukupno oko dva milijuna australskih dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:53