OTKRIVEN MOTIV

FOTO, VIDEO: DRAMA U CHICAGU U pucnjavi u bolnici četvero mrtvih, napadač je otvorio vatru na parkiralištu pa nastavio u bolničkom predvorju

 
Pucnjava u bolnici u Chicagu
 Profimedia, SIPA USA

Naoružani muškarac ubio je u bolnici u Chicagu policajca i još dvije osobe prije nego što je i on stradao u pucnjavi.

Pucnjava u kojoj je u ponedjeljak napadač ustrijelio liječnicu ispred bolnice u Chicagu prije nego što je upao u zgradu i ubio ljekarničku pomoćnicu i policajca rezultat je obiteljskog nasilja, objavila je policija koja je usmrtila napadača.

Napadač je poznavao liječnicu Tamaru O'Neal koju je ubio ispred bolnice Mercy, rekao je na konferenciji za novinare Eddie Johnson dodajući da se radilo o bivšim zaručnicima.

Čikaški mediji prenose da je sukob izbio kad je napadač zatražio vraćanje zaručničkog prstena. Njegov identitet nije objavljen.

Muškarac je prvo zapucao na parkiralištu ispred bolnice a zatim je nastavio s pucnjavom u bolničkom predvorju, rekli su svjedoci lokalnim televizijskim postajama.

Nov 19, 2018; Chicago, IL, USA; A general view of the crime scene at Mercy Hospital and Medial Center in Chicago, Illinois. Mandatory Credit: Quinn Harris-USA TODAY Sports - 11700901
Quinn Harris / USA TODAY Sports

Nov 19, 2018; Chicago, IL, USA; A general view of the crime scene at Mercy Hospital and Medial Center in Chicago, Illinois. Mandatory Credit: Quinn Harris-USA TODAY Sports - 11700906
Quinn Harris / USA TODAY Sports

Policijski službenik Samuel Jimenez stradao je u razmijeni vatre s ubojicom nakon što je ušao u bolnicu, objavio je policijski glasnogovornik na Twitteru.

Drugi policajac, kojeg je napadač također upucao, preživio je zahvaljujući tome što se metak zaustavio na njegovom pištolju. Fotografija te scene se proširila društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 00:58