SVE SAMO NE MIRNA VEČER

FOTO, VIDEO: NESVAKIDAŠNJI PRIZOR ZAPANJIO PROLAZNIKE Autobus na kat zaletio se u dvorište pa u kuću, jedna osoba završila u bolnici

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.12.2018. u 21:25

@KrysoTwo / Twitter

 

Jedna je osoba ozlijeđena i hitno prevezena u bolnicu nakon što se londonski autobus na kat zabio u dvorište privatne kuće.

Golemi je autobus na blagdan sv. Stjepana probio ogradu i udario u dom u četvrti Streatham Vale na jugu Londona, nešto iza 21 sat, piše BBC.

Na mjestu nesreće prva je pomoć pružena trima osobama zbog lakših ozljeda, a iz policije javljaju da nitko nije uhapšen. Četvrt je neko vrijeme bila zatvorena dok se nije obavio očevid i dok nisu pomogli svim sudionicima nesreće.

 

Prema fotografijama i kratkom videu koji su snimili korisnici društvenih mreža, osim privatnog posjeda oštećeni su i neki automobili na ulici. Glasnogovornica Hitne pomoći rekla je za medije:

- Pozvali su nas zbog sudara autobusa s automobilom i kućom te smo poslali nekoliko timova. Tri osobe su lakše ozlijeđene i njima je pružena prva pomoć na mjestu događaja. Jedna je osoba prevezena u bolnicu.

 

Korisnica Twittera Kira, koja je podijelila video autobusa u dvorištu, napisala je:

- U nečijem vrtu nalazi se autobus. Cijeli autobus.

Izdvajamo