UŽAS KOD TETOVA

FOTO, VIDEO: PRIZORI KAOSA NAKON VELIKE NESREĆE NA AUTOCESTI U MAKEDONIJI Prevrnuo se autobus, poginulo je najmanje 13, ozlijeđeno više od 30 ljudi

 
 Ivana Batev / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 18 sati dogodila u Makedoniji, na autocesti Skoplje-Gostivar, poginulo je najmanje 13, a ozlijeđeno je više od 30 ljudi. Kako izvještavaju lokalni mediji, do strašne nesreće došlo je u blizini Tetova kada se iz zasad neutvrđenih razloga prevrnuo autobus koji je prevozio više od 50 putnika.

Više desetaka ljudi prebačeno je u bolnicu, a neki od njih su u kritičnom i po život opasnom stanju.

Makedonski ministar zdravstva Venko Filipče izvijestio je da je sedam osoba poginulo na mjestu nesreće, dok su ostali preminuli u bolnici ili na putu do nje.

FOTOGALERIJA: Prevrnuo se autobus na autocesti u Makedoniji

- U skopsku bolnicu "8. septembar" primljeno je 25 osoba, od kojih je 22 zadržano. Četvero je na intenzivnoj njezi, a dvije osobe su podvrgnute kirurškom zahvatu. U Urgentni centar je primljeno još pet pacijenata, troje s lakšim ozljedama, a među njima i jedna trudnica koja je puštena na kućnu njegu. Jedna je osoba ondje operirana, a jedna je u teškom stanju, rekao je Filipče i dodao da je u staroj gradskoj bolnici u Skoplju smještena još jedna osoba.

Na mjestu događaja su brojne ekipe Hitne pomoći i policije, a uzrok nesreće još se utvrđuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:27