NEVOLJE U RAJU

Francuzi pišu: Sarkozy vara Carlu, a Carla vara Sarkozyja

 SIPA

Britanski i francuski žuti tisak raspisao se zadnjih dana o ljubavnoj aferi Nicolasa Sarkozyja sa francuskom ministricom ekologije, i bliskoj vezi prve francuske dame Carle Bruni s glazbenikom Benjaminom Biolayom.

Špekulacije o Carlinoj vezi s glazbenikom osvanule su najprije na Twitteru. Ona i Benjamin bliski su prijatelji već godinama, čak je surađivala s njim na svom albumu 2008. Mediji pišu kako je dosta vremena provodila u njegovu stanu u Parizu.

Nicolasu Sarkozyju nije preostalo ništa drugo, pišu mediji, nego da potraži utjehu. Njegova navodna ljubavnica je gospođa Chantal Jouanno (40), koja je i prvakinja u karateu.

Ugledni Le Journal du Dimanche objavio je da su gospođa Sarkozy-Bruni i gospodin Biolay prije par tjedana otputovali na Tajland, no morali su skratiti putovanje jer ih je predsjednik Sarkozy pozvao da se hitno vrate u Pariz.

Glasine je dodatno uzburkala primjedba jednoga voditelja na kanalu i-tele koji je komentirao kako je Carla Bruni prva čestitala Benjaminu Biolayu na osvojenim nagradama, te se zapitao je li Nicolas Sarkozy pronašao vremena da čestita gospođi Jouanno na njezinoj pobjedi u karateu.

Glasnogovornik ministrice ekologije tvrdi da je Chantal Jouanno šokirana zbog glasina te zaprijetila tužbom zbog klevete.

Tabloidi su od samog početka brak Sarkozy-Bruni osudili na propast, a sada podsjećaju na izjavu Carle Bruni kako "monogamija može biti dosadna".

Carlu Bruni su prije braka sa Sarkozyjem povezivali s raznim svjetskim celebrityjima kao što su Mick Jagger i Eric Clapton, a u drugoj polovici 90-tih je bila u braku sa Jean-Paulom Enthevenom i istovremeno imala aferu s njegovim sinom.

Nicolas Sarkozy ima već dva braka iza sebe, a i njega su povezivali s brojnim ljepoticama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 03:44