Ako ste na sjeveru američke savezne države Virginije, na području glavnog grada Washingtona, zaželjeli pojesti tanjur pun lavetine - da, mesa od lava - morali ste se zaputiti u restaurant “Srpska kruna”.
Riječ je o lokalno poznatoj gostionici koja je uspješno radila gotovo 40 godina, a vodio ju je Rene Bertagna koji se u ranoj mladosti sa sjevera Italije doselio u SAD. Ondje je započeo karijeru u ugostiteljstvu i završio u “Srpskoj kruni”.
I onda je uslijedio šok, početkom 2012. godine jednog vikenda broj gostiju je pao za 75 posto, doslovce bez ikakvog vidljivog razloga, i to se počelo nastavljati. Bertagna naprosto nije mogao shvatiti zbog čega je došlo do tako snažnog pada broja gostiju - što ga je dovelo u ozbiljne poslovne probleme - a onda ga je nazvao jedan od redov...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....