UŽAS

HERCEGOVINA ZAVIJENA U CRNO NAKON STRAŠNE TRAGEDIJE Dječak poginuo od strujnog udara, njegova sestra teško ozlijeđena, bore joj se za život u Zagrebu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.08.2018. u 21:43

Vinkovci, 040709.
Tinejdzer iz Vinkovaca bori se za zivot u vinkovackoj bolnici nakon sto je u ponedjeljak uvecer zadobio teske ozljede od elektricnog udara igrajuci se na teretnom vagonu na teretnom terminalu Zeljeznickog kolodvora. Na fotografiji izgorijela majica na mjestu tragedije i u pozadini vagon cisterna na kojeg se mladic popeo.
Foto: Damir Glibusic / CROPIX
CROPIX

Ilustracija

U nedjelju je na željezničkoj pruzi na području Čapljine došlo do strašne nesreće u kojoj je zauvijek izgubljen jedan mladi život.

Naime, dvoje maloljetne djece, oboje državljani Kanade, igrali su se na željezničkoj pruzi u naselju Stijene, kada ih je u blizini vagona udarila struja. Dječak D. I. K. (15) primljen je u bolnicu u Mostaru bez znakova života. Nakon poduzete reanimacije, konstatirana je njegova smrt.

Njegova sestra, dvanaestogodišnja djevojčica E. A. K. bila je smještena na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, no u srijedu je prebačena na daljnje liječenje u Zagreb.

U pitanju su teške tjelesne ozljede te je djevojčica trenutačno životno ugrožena, piše Bljesak.info.

Građani Čapljine, ali i cijele Hercegovine, sa šokom i tugom primili su ovu tragičnu vijest koja je zadesila hrvatsku obitelj iz dijaspore, koja je dio ljeta odlučila provesti u rodnom kraju. Veliki broj njih je na društvenim mrežama izražavao žaljenje i sućut obitelji te se pitao kako je moguće da se takve tragedije događaju.

- Ne daj Bože nikome, dođu ljudi na odmor i cijeli svijet im se sruši, strašno da ne može biti strašnije - jedan je od komentara.

- Nije ovo prvi slučaj, zašto se netko ne zapita i ne riješi se već jedanput taj dio pruge i ne zaštiti na neki način jer svi što su dosad stradali su djeca. Žalosno! - kazala je jedna mještanka.

Inače, na istom mjestu prije dvije godine stradao je belgijski turist Mensu Stia Villyu (22) koji je želio snimiti selfie, piše caportal.net.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo