UŽAS

HERCEGOVINA ZAVIJENA U CRNO NAKON STRAŠNE TRAGEDIJE Dječak poginuo od strujnog udara, njegova sestra teško ozlijeđena, bore joj se za život u Zagrebu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.08.2018. u 21:43

Vinkovci, 040709.
Tinejdzer iz Vinkovaca bori se za zivot u vinkovackoj bolnici nakon sto je u ponedjeljak uvecer zadobio teske ozljede od elektricnog udara igrajuci se na teretnom vagonu na teretnom terminalu Zeljeznickog kolodvora. Na fotografiji izgorijela majica na mjestu tragedije i u pozadini vagon cisterna na kojeg se mladic popeo.
Foto: Damir Glibusic / CROPIX
CROPIX

Ilustracija

U nedjelju je na željezničkoj pruzi na području Čapljine došlo do strašne nesreće u kojoj je zauvijek izgubljen jedan mladi život.

Naime, dvoje maloljetne djece, oboje državljani Kanade, igrali su se na željezničkoj pruzi u naselju Stijene, kada ih je u blizini vagona udarila struja. Dječak D. I. K. (15) primljen je u bolnicu u Mostaru bez znakova života. Nakon poduzete reanimacije, konstatirana je njegova smrt.

Njegova sestra, dvanaestogodišnja djevojčica E. A. K. bila je smještena na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, no u srijedu je prebačena na daljnje liječenje u Zagreb.

U pitanju su teške tjelesne ozljede te je djevojčica trenutačno životno ugrožena, piše Bljesak.info.

Građani Čapljine, ali i cijele Hercegovine, sa šokom i tugom primili su ovu tragičnu vijest koja je zadesila hrvatsku obitelj iz dijaspore, koja je dio ljeta odlučila provesti u rodnom kraju. Veliki broj njih je na društvenim mrežama izražavao žaljenje i sućut obitelji te se pitao kako je moguće da se takve tragedije događaju.

- Ne daj Bože nikome, dođu ljudi na odmor i cijeli svijet im se sruši, strašno da ne može biti strašnije - jedan je od komentara.

- Nije ovo prvi slučaj, zašto se netko ne zapita i ne riješi se već jedanput taj dio pruge i ne zaštiti na neki način jer svi što su dosad stradali su djeca. Žalosno! - kazala je jedna mještanka.

Inače, na istom mjestu prije dvije godine stradao je belgijski turist Mensu Stia Villyu (22) koji je želio snimiti selfie, piše caportal.net.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo