UŽAS NA AUTOBAHNU

HOROR NA POVRATKU S ODMORA U HRVATSKOJ Mlada majka na autocesti ispala iz kombija nakon što se pokušala prebaciti u stražnji dio vozila da čuva bebu

 Ilustracija / Getty Images

Njemačka policija priopćila je u četvrtak da je 28-godišnja žena poginula na autocesti u Bavarskoj nakon što je ispala iz automobila u pokretu dok se pokušavala prebaciti u stražnji dio vozila kako bi čuvala svoju bebu, piše Fenix-magazin.

Kako prenose njemački mediji, žena se sa suprugom i sedmomjesečnom bebom vraćala iz Hrvatske gdje su bili na odmoru. Policija ne navodi identitet ni nacionalnost poginule žene.

Nesretna žena je ispala kroz otvorena vrata dok se pokušavala provući između dva sjedišta do stražnjeg dijela vozila kako bi se brinula o djetetu starom nekoliko mjeseci, dok se automobil kretao autocestom A96 zapadno od Münchena. Policija navodi da je njezin suprug vozio automobil i da je odmah nakon tragedije zakočio.

Muškarac je policiji rekao da je njegova žena htjela vidjeti dijete u stražnjem dijelu kombija. Popela se sa suvozačevog sjedala i posrnula, držeći ručku kliznih vrata. Tada su se vrata otvorila i ona je ispala na cestu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:18