MAJKA IZ PAKLA

Igrala online igru dok je troje djece golim rukama jelo grah kraj leševa uginulih pasa

Britanska ovisnica o kompjuterskim igricama zanemarivala je svoje troje djece i dopustila da dva psa uginu od gladi dok je ona igrala internet igru Small World, piše britanski Telegraph.

33-godišnja udovica, čiji je identitet zadržan u tajnosti, posljednjih je nekoliko mjeseci non-stop boravila na internetu, dok su njezina djeca (9,10 i 13 godina) golim rukama jela hladni grah ravno iz konzerve.

Smeće je bilo posvuda, u svim sobama u kući. Na podu blagovaone leševi dva uginula psa trunuli su puna 2 mjeseca.

Horor u obiteljskoj kući otkriven je tek nakon što je znatiželjni susjed, primjetivši neobično ponašanje, provirio kroz otvor za poštu na vratima.

Uslijedila je prijava nadležnim organima.

Nakon što su došli u inspekciju kuće, žena istražitelje u prvi mah nije htjela pustiti u prostoriju u kojoj su bili leševi pasa.

"Dobro, moji psi su unutra. Uginuli su. Ubila sam ih. Vjerojatno sam ih izgladnila do smrti jer sam cijele dane igrala kompjutersku igricu", na kraju je ipak priznala.

Kako se naknadno otkrilo, pozivnicu za igricu Small World dobila je preko Facebooka. Odmah se navukla na nju. Svijet čarobnjaka, patuljaka, orka i divova bio je toliko magičan za nju, da je u potpunosti zanemarila vlastitu djecu.

Osuđena je na šest mjeseci zatvora i 75 sati neplaćenog rada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:00