POLICIJA IMA SUMNJIVCA

'JA UMIREM, UMIREM...' Njemačka u šoku nakon što je netko zaklao tinejdžericu koja je vozila bicikl, neutješna majka vrištala na mjestu zločina

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

U njemačkom gradu Viersenu u Sjevernoj Rajni i Vestfaliji nožem je ubijena 15-godišnja djevojka Iuliana Elena R.. Ubojstvo se dogodilo u ponedjeljak u gradskom parku, a policija je privela jednu osobu na ispitivanje. Prema Bildu, djevojka je iz Rumunjske. Je li imala njemačku putovnicu, policija još ne zna.

Fenix Magazin prenosi da je djevojka oko podneva u ponedjeljak bila u parku na biciklu kada je ubodena nekoliko puta nožem. Beskućnik Ilja Hansen čuo je njezino vrištanje i požurio pomoći joj. Pala je, prekrivena krvlju, u njegovo naručje. Prebačena je u bolnicu gdje je umrla.

Navodno su joj zadnje riječi, na njemačkom, bile “Ja umirem, umirem”, dok je teško ozlijeđena teturala u parku.

Djevojka je učenica škole u Viersenu, gdje je i živjela u kući s roditeljima. Imala je dečka.

Roditelje su do mjesta ubojstva, koje je bilo opkoljeno istražiteljima, dopratili policajci, a majka joj je počela vrištati, dozivati je i neutješno plakati kad je na podu vidjela Iulijaninu krv.

Osumnjičenik je, neslužbeno se doznaje, mladić (25) iz Turske koji se predvečer sam pojavio u policijskoj postaji.

- Poznat je policiji i njegova moguća umiješanost se trenutno istražuje, kazali su u policiji.

U kakvom je odnosu s djevojkom, još se istražuje. Svjedoci su počinitelja opisali kao tamnog, “sjevernoafričkog izgleda, crne kose”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:21