LJUBAV PREKO NETA

Julian Assange na netu tražio partnericu: Ja sam opasnost, tražim odlučnu i erotičnu ženu

Julian Assange , osnivač WikiLeaksa koji su se nedavno našli u središtu pažnje svjetske javnosti nakon objave više od četvrt milijuna povjerljivih američkih diplomatskih dokumenata, sreću u ljubavi pokušavao je naći na internetskim stranicama za pronalaženje partnera, piše Daily Mail .

Trenutno najpoznatiji svjetski haker na internetskoj stranici OKCupid otvorio je profil pod imenom Harry Harrison, a opisao se kao 'opasnost' tražeći žensku osobu koja je 'odlučna i erotična' te dolazi iz zemalja koje su pretrpjele politička previranja.

- Upozorenje. Želite normalnog, staloženog muškarca? Nastavite dalje. Ja nisam droid kakvog tražite. Radije nas oboje poštedite dok još možete - navodi Assange na svom profilu .

Za sebe dodaje kako je strastven i ponekad tvrdoglav aktivist, no traži sirenu za ljubavnu vezu, potomke i poneku kriminalnu zavjeru.

- Takva bi žena trebala biti produhovljena i zaigrana, visoke inteligencije, no ne i formalno obrazovana, vatrena, lijepo odgojena i karakterno vrlo snažna osoba koja svijet oko sebe i ljude do kojih joj je stalo može strateški promatrati - opisuje Assange svoju savršenu partnericu.

Posebno ističe kako mu se sviđaju žene iz 'zemalja koje su prošle politička previranja' jer smatra kako 'zapadna kultura stvara žene koje su bez pravih vrijednosti te im manjka duha'. Žena koju Assange traži trebala bi imati između 22 i 46 godina.

Zanimljivo kako za sebe opisuje kao muškarca koji se često bavi 'opasnim projektima za ljudska prava', a osobito ga zanimaju 'promjena svijeta kroz strast, zavjere, putovanja, struktura stvarnosti, rođenje i smrt svemira, ontologija i istraživanje ljudskog mozga'.

- Prva stvar koju ljudi na meni zamijete je visina i nordijski izgled kao i neobičan prvi dojam. Često nosim tajanstvene spise u smeđem papiru povezane vezicama - napominje Assange.

Na profilu je dodao kako pije samo u društvu te da nikada nije koristio droge. U rubrici vjeroispovijest stavio je da je ateist. Prema testovima na stranici Assange je '87 posto drolja, a umrijet će 83 godine '

Assange se trenutačno nalazi u Velikoj Britaniji u pritvoru gdje čeka izručenje Švedskoj. Tamo ga se tereti za silovanje i seksualno zlostavljanje dvije žene , no on je sve optužbe demantirao. Sljedeće je saslušanje najavljeno za utorak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:57