Priča o poznatoj francuskoj obitelji pekara Legay počela je još davne 1920., kada je Victor Legay otvorio svoju prvu pekaru i slastičarnicu u malom šarmantnom gradiću na sjeverozapadu zemlje Sartheu.
Znanje i umijeće pravljenja duguljastog, hrskavog francuskog kruha “baguettea” generacijama se prenosilo s koljena na koljeno. Ostvaranje dugosanjanog sna o otvaranju pekare u nekoj od šarmantnih ulica francuske prijestolnice, Victor nažalost ipak nije doživio. No ono što nije uspio pekar Victor, gotovo stoljeće kasnije polazi za rukom njegovu pra-pra unuku Richardu.
Tradicija od 4 generacije
Iako je Richard gotovo puno desetljeće radio u poznatoj francuskoj banci, u jednom trenutku konačno si priznaje kako dosadni bankarski život ipak nije za njega. Nakon ubrzanog šestomjesečn...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....