IPAK U DOBRIM ODNOSIMA

KATE I MEGHAN NASMIJANE NA TRADICIONALNOJ BOŽIĆNOJ MISI Slavlju nisu prisustvovali samo princ Philip i Camilla

 
 Profimedia, Press Association

Princ Philip i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, nisu kao ostali članovi britanske kraljevske obitelji bili u utorak na božićnoj misi blizu kraljičina imanja u Sandringhamu. Izvori su rekli da je kraljičin muž Philip (97) dobroga zdravlja, ali je želio proslaviti Božić privatno, u krugu obitelji.

Supruga princa Charlesa, Camilla (71) jako se prehladila, naveo je glasnogovornik rezidencije Clarence House. Proteklih je dana zbog toga već propustila nekoliko društvenih događaja.

The Prince of Wales, the Duke of Cambridge, the Duchess of Cambridge, the Duchess of Sussex and the Duke of Sussex arriving to attend the Christmas Day morning church service at St Mary Magdalene Church in Sandringham, Norfolk., Image: 404165435, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Stotine ljudi okupile su se kako bi pratili kratko putovanje kraljevske obitelji od kraljičine rezidencije u Sandringhamu do crkve Svete Marije Magdalene.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate i vojvotkinja od Sussexa Megan zajedno su se smijale unatoč medijskim napisima da su u svađi. Princ Harry i Megan, koji na proljeće očekuju svoje prvo dijete, trenutno žive s princom Williamom i Kate u Kensingtonskoj palači u Londonu. Sljedeće godine će se preseliti u prostraniji prostor u Windsoru, udaljenom oko 40 kilometara.

Kraljica Elizabeta (92) tradicionalno slavi Božić s članovima obitelji u Sandringhamu, oko 180 kilometara sjeveroistočno od Londona.

The Duchess of Cambridge and the Duchess of Sussex arriving to attend the Christmas Day morning church service at St Mary Magdalene Church in Sandringham, Norfolk., Image: 404170245, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:47