STRAVA

KUĆOM SE ŠIRIO SMRAD IZMETA 28-godišnja majka ostavila djecu samu u kući, uključujući 15-mjesečnu bebu, i otišla na odmor 'da se makne od svega'

 
Chrystal Walraven
 Facebook / PP Round Rock

Teksašanka Chrystal Walraven (28) mogla bi završiti iza rešetaka do 20 godina zbog optužbe da je ostavila svoje petero djece same u kući na četiri dana, piše Daily Mail. Dok su joj djeca ostala prepuštena sama sebi, Chrystal Walraven je s dečkom otišla na odmor u Myrtle Beach u Južnoj Karolini "jer joj je trebalo da se makne od svega što se događalo kod kuće".

Kad su joj policajci ušli u kuću, imali su što vidjeti: najmlađe dijete od samo 15 mjeseci ležalo je u kolijevci s dekom prebačenom preko usta i isprva se činilo da nije živo, a kućom se širio smrad izmeta i smeća, sa rojem muha u kuhinji. Tek kad je policajac maknuo deku i protrljao je, beba je udahnula i pomaknula se.

Policajcima je vrata kuće u Round Rocku u Teksasu otvorio 10-godišnji dječak koji ih je pokušao uvjeriti da je sve u redu. No, nikako nije bilo u redu, njegove dvije sestre, u dobi od 6 i 3 godine, nisu bile oprane danima, a u ormaru su bile prljave pelene.

Policiju je pozvao ravnatelj osnovne škole jer su djeca govorila o tome da ostaju kasno budna kako bi mijenjala pelene svoje malene sestrice. Kad je učitelj kontaktirao muškarca koji je zaveden kao otac najmanje jednog od djece, čovjek je tvrdio da se susjeda brine o njima dok majke nema. Policajcima je otac kazao da se iselio nekoliko tjedana prije, te da više ne živi u Teksasu.

Susjeda je kazala da je djeci napravila večeru noć ranije, ali da "nije točno znala što se događa s djecom" i da se o njima brine drugi otac. Drugi susjedi nisu primjetili ništa neobično jer su se djeca i inače često igrala vani sve do ponoći.

Prema informacijama policije, drugi muškarac im je rekao da se odbio brinuti o svo petero djece, ali Walraven ih je svejedno ostavila same 25. kolovoza. Nije se vratila sve do 30. kolovoza, zbog, kako je navela, višekratnog odgađanja zrakoplovnih letova, ali tvrdi da je ostala u kontaktu s djecom putem Facebook Messengera.

PP Round Rock

Po njenoj verziji događaja, drugi otac je trebao ostati s djecom, a susjeda je brinula preko dana o njima i vozila ih u školu i iz škole. "Tako da ih definitivno nisam napustila. Oni su trebali biti s djecom i nisu to učinili", izjavila je.

Djeca su nakon ovog događaja prvo smještena u dom za nezbrinuti djecu, ali sada su s ocem jedne od djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 19:37