MLJAC!

LJUBITELJI ČOKOLADICA ODABRALI NAJBOLJU NA SVIJETU Obljubljeni Kinderov Bueno plasirao se začuđujuće nisko, sam poredak na vrhu mnoge je iznenadio

 Profimedia, Alamy

Rasprava o najboljoj čokoladi na svijetu rijetko će kada završiti konsenzusom. Naime, svatko voli nešto drugo. Lješnjaci, grožđice, keks, nugat, kikiriki, karamela. Opcija je jednostavno previše da bi se dvije ili više osoba dogovorile oko toga koja je čokolada najbolja.

Kako bi dao doprinos ovoj vječnoj svađ..., pardon, debati, internetski servis za stvaranje rang lista Ranker.com pitao je ljude koja je najbolja čokolada, odnosno čokoladica na svijetu, piše The Independent.

Kriteriji koje određena čokolada mora ispuniti da bi se uopće plasirala na listu su sljedeći: mora biti u obliku table, što znači da zdjelice, jaja, komadići, loptice i slični oblici ne prolaze.

Nakon određivanja kriterija, više od 100 tisuća ljudi pristupilo je glasanju te je utvrđeno da je Nestléov Kit Kat najbolja čokoladica na svijetu.

Neobičan izbor, svakako se mora reći, ali pogleda li se pobliže, nije nužno i neočekivan. Zahvaljujući činjenici da se radi o proizvodu Nestléa, Kit Kat se može kupiti u većini država na svijetu, a njegova kombinacija prhkog vafla i ukusne čokolade uistinu je ukusna.

Iza Kit Kata su se plasirali Twix, Snickers, Milky Way te Hershey Bar, a najboljih deset zaokružili su Nestlé Crunch, Butterfinger Bar, 3 Musketeers, Toblerone i Almond Joy.

Među iznenađenjima svakako je niski plasman Lindta (19. mjesto) i Kinderovog Buena (29. mjesto).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:09