SEKS SKANDAL

'MA SAMO SAM MU HTJELA POMOĆI SA ZATVARAČEM NA HLAČAMA' Putnici u avionu u nevjerici: 'Ona ga je pred svima nama oralno zadovoljavala!'

 Ilustracija/Profimedia, imageBROKER

Teresa M. Kohn (43) i Tyler V. Boehm (41) iz Minnesote, putnici na letu iz Las Vegasa, uhićeni su čim je njihov zrakoplov sletio u zračnu luku Minneapolis-St.Paul.

Ispred aviona dočekali su ih policajci, stavili im lisičine i odvezli ih u postaju, i to nakon što su ih drugi putnici optužili da su tijekom leta prakticirali - oralni seks, piše Daily Mail.

Sad ih se tereti za lascivno ponašanje, a nestašni par odlučno odbacuje optužbe i zaklinje se kako će svoju nevinost dokazati i na sudu.

- Znam što sam vidjela jer su sjedili točno ispred mene - gospođa je oralno zadovoljavala gospodina. Glavu je prekrila dekom, ali bilo je i više nego očito što rade, pa odale su ih kretnje! Sve je trajalo dobrih desetak minuta - ispričala je šokirana putnica Ronda Albers.

I Jenney Huschka, koja je također bila u zrakoplovu, tvrdi kako je par tijekom cijeloga leta bio izrazito neugodan - stalno su se, rekla je američkim medijima, napadno ljubili i pipali, a Tyler V. Boehm bio je bahat i prema stjuardesama - zahtijevao je da mu donesu pivo prije nego što je avion uopće poletio, a nakon što je bio odbijen, pred svima je brutalno izvrijeđao kabinsko osoblje.

- Ništa od ovoga nije istina! Nagnula sam se nad Tylera da mu pomognem sa zatvaračem na hlačama, nije bilo nikakvog oralnog seksa! Samo smo se zafrkavali - pravdala se Teresa M. Kohn poslije incidenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:37