NASTRANA PRIVLAČNOST

Majka koja je spolno općila sa sinom:'To nije bio incest nego genetska privlačnost'

Pronađeni su u motelskoj sobi, a vlastima su ih prijavili rođaci zbog neprimjerenog sadržaja na društvenoj mreži

Američka je javnost u srijedu ostala šokirana zahtjevom Mistie Rebecce Atkinson (32) da joj se ne sudi za incest jer spolno općenje sa sinom pripisuje 'genetskoj privlačnosti' koja se često javlja među rođacima koji se duže vremena nisu vidjeli. Ipak joj je dosuđeno četiri godine zatvora na temelju više snimki spolnog odnosa, oralnog seksa i lascivnih fotografija koje je majka preko Facebooka slala svom 16-godišnjem sinu.

Oboje su znali da su majka i sin, a Atkinson ga je pronašla putem Facebooka nakon što se nisu vidjeli niti održavali kontakt 15 godina. Sin je živio s ocem.

Majka i sin pronađeni su početkom ožujka u sobi jednog motela u Kaliforniji , gdje je policija zaplijenila njegov mobitel sa snimkom oralnog seksa. Seksualni kontakt između majke i sina započeo je u razdoblju nakon što je policija odgovorila na prijavu o kućnom nasilju između Atkinson i njezinog partnera, a vlastima su ih prijavili rođaci koji su upozorili na neprimjerene poruke i fotografije slane putem Facebooka.

Facebook

- Ja ne smatram da bi me se trebalo optužiti za incest jer postoji nešto što se zove genetska privlačnost, a to je vrlo snažan fenomen koji se javlja kod 50 posto osoba koje se nakon dugo vremena susretnu s nekim s kim su u rodu, izjavila je Atkinson.

Iako studija o ovom fenomenu nema mnogo, neki znanstvenici smatraju da se članovima obitelji uistinu zna dogoditi da osjete međusobnu spolnu privlačnost kad se sretnu kao odrasli, ako se prije toga nisu viđali.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 18:02