NASTRANI VOJNIK

'ŽELIM KUPITI MASKE I IGRAČKE TE SVE SNIMATI' Marinac dogovarao seks s ocem i njegovom djecom

Njegov najveći problem je taj što je sastanak dogovorio na stranici family4love.com s tajnim agentom Ministarstva nacionalne sigurnosti
 Instagram

Američki marinac Stephen Lewis stacioniran u bazi Camp Pendleton u južnoj Kaliforniji, uhićen je prošlog tjedna zbog planiranja seksa sa čitavom obitelji: muškarcem, njegovim 12-godišnjim sinom i 11-godišnjom kćerkom. No njegov najveći problem je taj što je sastanak dogovorio na stranici family4love.com - s tajnim agentom Ministarstva nacionalne sigurnosti.

Lewis je dopisujući se s tajnim agentom 'Beagleom' upitao: - 'S kime bi imao seksualni odnos?', a agent je odgovorio: - S mojim sinom ili kćerkom. Marinac je na to kazao kako bi rado 'vodio ljubav i s njim i njegovom djecom'. Tijekom međusobnog dopisivanja tijekom dana, tajni agent ispitivao je marinca i o maštarijama koje bi htio ostvariti s djecom.

Prema izjavama suda, Lewis je imao jasan plan onoga što će se događati pri seksualnom odnosu. Tajnom agentu kazao je kako će kupiti maske i seksualne igračke koje će nositi prilikom odnosa s djecom koji je želio snimati. Rekao je i kako će djeci na poklon donijeti majice kakve nose marinci.

Lewis je uhićen 14. rujna dok je išao na sastanak s 'ocem'. U njegovom automobilu pronađene su perverzne maske i igračke, a marinac je priznao kako na svom mobitelu i kompjuteru ima slike dječje pornografije, te se trenutno nalazi u istražnom zatvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 12:11