HOROR U SLOVENIJI

MAJKA U KUĆI PRONAŠLA MRTVOG SINA S ODREZANIM SPOLOVILOM Policija još nije sigurna radi li se o ubojstvu ili samoubojstvu

Još nije poznato radi li se o ubojstvu ili samoubojstvu
 ARHIVA Cropix

LJUBLJANA - Slovenska policija istražuje okolnosti smrti mlađeg muškarca iz općine Videm kod Ptuja čije je tijelo otkriveno u srijedu poslije podne unakaženo ubodima i s odrezanim penisom, javljaju slovenski mediji.

Mariborski kriminalisti, koji su zajedno s državnim tužiteljstvom obavili očevid u kući u naselju Podbrežje, na tijelu umrlog našli su "veći broj porezotina" i opazili "odrezan dio tijela", priopćila je u četvrtak mariborska policijska uprava.

Slovenski mediji neslužbeno navode da je tijelo 35-godišnjeg Andreja Ropiča s odrezanim penisom u srijedu poslije podne otkrila njegova majka.

Nije jasno je li riječ o nasilnom ubojstvu ili moguće samoranjavanju i samoubojstvu. Mediji prenose da se nedavno ubio i Ropičev otac.

Istražna sutkinja naredila je sudsku obdukciju tijela umrlog, a glasnogovornik mariborske policijske uprave Miran Šadl izjavio je u četvrtak da policija nastavlja istragu.

Još se ne može reći je li riječ o samoubojstvu ili mogućem nasilnom kaznenom djelu, rekao je Šadl.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:56