KRSTARENJE IZ PAKLA

MASOVNA TUČNJAVA NA KRUZERU 'Krvi je bilo posvuda, letjeli su tanjuri i namještaj, putnici su bježali u strahu...'

 
 Ilustracija / Profimedia, Alamy

Na britanskom kruzeru P&O's Britannia, koji se poslije sedmodnevnog krstarenja uz norvešku obalu vraćao u Southampton, u petak je izbila masovna tučnjava, prenosi BBC.

Richard Gaisford, novinar britanske TV emisije "Good Morning Britain", koji se nalazio na brodu, prepričao je kako je do incidenta došlo nakon što se jedan putnik razbjesnio zbog - izbora garderobe drugog!

Dvojac se potukao u restoranu na 16. katu kruzera - očevici su rekli kako su letjeli tanjuri i namještaj, a intervenirala je i brodska zaštitarska služba.

- Krvi je bilo posvuda... Brodsko medicinsko osoblje pomagalo je ozlijeđenima... Rekli su kako nikad prije nisu doživjeli takvo nešto - opisao je Gaisford.

- Putnici su bili jako uplašeni, skrivali su se gdje god su mogli... Svi koji su bili upleteni u tučnjavu zadnji dan krstarenja proveli su zatvoreni u svojim kabinama - tako im je zbog sigurnosti drugih naredilo osoblje - rekli su putnici koji su svjedočili incidentu.

Novinar Gaisford dodao je kako je tučnjava izbila poslije organizirane brodske zabave i večere na kojima se puno pilo - svi gosti morali su se pridržavati zadanog elegantnog "dress codea", no jedan se ipak pojavio "odjeven poput klauna".

To je razbjesnilo drugog muškarca i došlo je do nasilnog sukoba.

- Možemo potvrditi da su se svi gosti iskrcali s broda, a slučaj je preuzela lokalna policija - izjavio je glasnogovornik tvrtke P&O Cruises.

Policija u Hampshireu priopćila je kako su njihovi djelatnici otišli na kruzer čim je on pristao u Southamptonu, a istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:53