BIZARNI NESTANAK

MISTERIJ O KOJEM BRUJI AMERIKA Rekao je 'draga, idem se još jednom spustiti niz skijašku stazu'. Šest dana poslije pronađen je 4.900 kilometara dalje

 
 New York State Police

Jedan obični skijaški vikend za Constantinosa 'Dannyja' Filippidisa (49) iz Toronta na kraju se pretvorio u misterioznu avanturu o kojoj već danima bruji cijela Amerika. Otac dvoje djece otišao je s obitelji na skijanje na planinu Whiteface u državi New York i sve je bilo idilično do nekoliko minuta prije zatvaranja žičara. Danny je poručio ženi da se želi još jednom spustiti niz skijašku stazu. To je i napravio, ali više se nije vratio. Pronašli su ga šest dana poslije u Sacramentu u Kaliforniji. Čak 4.700 kilometara od mjesta gdje je posljednji put viđen!

Filippidis je pronađen u skijaškoj odjeći i u prilično lošem mentalnom stanju. Sa sobom je imao čak i skijašku kacigu. Nema pojma što se dogodilo i kako je završio na potpuno drugoj strani SAD-a..

Policija države New York potvrdila je da je muškarac pronađen, ali da djeluje zbunjeno i da uopće nema ideje kako se našao u Sacramentu. Međutim, zanimljivo je da je u Kaliforniji pronađen s novom frizurom i novim iPhoneom, ali u identičnoj skijaškoj opremi u kojoj je posljednji put viđen.


NY State Police


Njegovi prijatelji ne vejruju da je u Kaliforniji došao avionom, budući da je Kanađanin svoju putovnicu ostavio u hotelu ski resorta. Policija je potvrdila da nema nikakvih ozljeda i da je u dobrom fizičkom stanju.

- Nema nikakvih pomaka u istrazi. Svima ponavlja da se uopće ne sjeća posljednji pet, šest dana - rekao je John Tibbitts iz njujorške policije.

S druge strane, policija iz Sacramenta uspjela je iz Filippidisa izvući nekoliko detalja.

- Rekao nam je da je puno spavao posljednjih dana i da se uopće ne sjeća kako je došao s točke A do točke B. Ali sjeća se da ga ja iskrcao vozač kamiona...

Policija je na svojim stranicama i objavila fotografiju izgubljenog muškarca i zamolila je sve koji su bili u doticaju s njima da se jave.

Filippidis nikada nije imao mentalnih problema, problema s pamćenjem, a potvrđeno je da nije uzimao nikakve droge...

New York State Police

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 16:15