OPROŠTAJ OD DIVE

Mitch Winehouse: Amy je umrla sretna i zaljubljena. Pobijedila je ovisnost o drogi, ali ne i alkoholu

 AFP

Mitch Winehouse je uvjeren kako je njegova kći, pjevačica Amy Winehouse, umrla sretna, pobijedivši demone ovisnosti o drogama, piše magazin People .

- U znanju da nije bila depresivna, u znanju da je preminula sretna... zbog toga se svi osjećamo mnogo bolje. Bila je sretnija nego što je bila godinama prije - izjavio je Mitch Winehouse nakon pogreba Amy Winehouse .

Njen otac ju je opisao kao 'zaljubljenu, izliječenu od droge i dobrog raspoloženja'. Prošlog je ljeta prohodala sa svojim dečkom Regom Travissom koji joj je pomogao da izađe iz problema, a prema Mitchovim riječima, pjevačica se veselila zajedničkoj budućnosti.

VIDEO, FOTO Dirljiv oproštaj obitelji od Amy: Lijepo spavaj anđele, vole te mama i tata

Amy Winehouse je prije tri godine izašla iz pakla droge, uvjeren je njen otac, a i dalje se borila s ovisnošću o alkoholu. Kako je objasnio njen otac, upravo je prošlo tri tjedna u kojima nije koristila alkohol i bila usred 'fantastičnog oporavka'.

- Pričali smo barem tri puta dnevno - izjavio je Mitch Winehouse.

Na noć svoje msrti pjevačica je bila u svojoj sobi, svirala bubnjeve i pjevala. Bilo je kasno pa ju je čuvar zamolio da bude tiša, a ona ga je poslušala. Sljedeći dan su pronašli njeno mrtvo tijelo .

Mitch Winehouse sada pokušava smrt svoje kćeri pretvoriti u nešto pozitivno te namjerava osnovati Amy Winehouse Foundation kako bi pomogao 'stvarima koje je voljela - djeci, konjima - ali i onima koji se bore s ovisnošću'.

- Amy je bila najbolja kći, član obitelji i prijatelj kojeg ste ikada mogli imati - poručio je Mitch Winehouse.

Rezultati autopsije, a time i uzrok smrti slavne pjevačice, biti će poznati tek kroz dva do četiri tjedna .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:00