NOGOMET UBIJA

NEVJEROJATNA TRAGEDIJA U TV STUDIJU Primili gol u 95. minuti utakmice na Svjetskom prvenstvu, a stručni komentator dobio moždani udar i umro...

 Twitter

Bivši egipatski nogometaš Abdel Rahim Mohamed pretrpio je moždani udar u TV studiju nakon što je njegova reprezentacija u 95. minuti utakmice dobila gol od Saudijske Arabije i izgubila 1-2. Mohamed je kao bivši nogometaš i trener najpopularnijeg egipatskog kluba Zamalek pozvan u studio TV kanala 'Nile Sports' da sudjeluje u ekspertizi utakmice, ali umjesto stručnog komentara, njegove kolege su svjedočile drami koja je dobila tragičan završetak.

Čovjek je pretrpio moždani udar, hitno je prebačen u bolnicu u Kairu, ali je nakon pola sata umro. Liječnici su kasnije potvrdili da je preminuo od posljedica moždanog udara.

Bivši egipatski golman Ahmed Fawzi (40) koji je i pozvao Mohameda u emisiji svjedočio je groznim scenama u studiju nakon završetka utakmice.

- Još se i ranije žalio na bolove u prsima i izgledao je poprilično napeto - rekao je za egipatske medije.

Da stvar bude još tragičnija i bizarnija, utakmica Saudijske Arabije i Egipta bila je rezultatski nebitna, obje reprezentacije još su ranije ispale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:23