STRAŠAN INCIDENT

NEZAPAMĆENI NERED NA SKIJALIŠTU Žičara se maksimalno ubrzala zbog kvara, a skijaši se spašavali skokovima s velike visine, padali su jedni po drugima

 
 YouTube / Screenshot

Žičara koja prevozi skijaše u gruzijskom naselju Gudauri oštetila se, pri čemu je nekontrolirano prevozila ljude koji su s nje ili padali, ili se sami bacali kako bi se spasili od ozljeda. Snimka strašnog incidenta objavljena je na YouTubeu.

Georgia Today prenosi lokalne medije koji pišu da je došlo do kvara koji je žičaru ubrzao za 'duplo' u odnosu na normalno, pa su ljudi iz svojih sjedišta zbog prevelike brzine ispadali. Žičara je pritom išla unazad od uobičajenog smjera za prevoženje skijaša do vrha.

Oni koji su shvatili što se događa sami su se panično bacali na stranu, a na snimci se vidi kako su brojni promatrači pokušavali što prije izvući ljude iz blizine pomahnitale žičare.

Bilo je, kao i na svakom popularnom skijalištu, puno male djece.

Osam osoba je ozlijeđeno, no srećom ne teško.

Ministarstvo unutarnjih poslova tek treba komentirati incident, no za sada su kontaktirali tvrtku koja je proizvela žičaru kako bi pokušali otkriti što se točno dogodilo.

Pogledajte snimku:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:43