UŽAS U BRITANIJI

'NJEZIN ŽIVOT NAKON OVOGA NEĆE BITI ISTI' Djevojku na popularnom festivalu zaskočio nabildani tip, predstavio se kao Sotona pa je divljački izgrizao

 
 Met Police: Facebook

Uistinu jeziv napad dogodio se krajem kolovoza na poznatom glazbenom festivalu u Velikoj Britaniji, objavila je londonska policija (Metropolitan Police), a prenosi ITV.

U priopćenju policije stoji da je 25. kolovoza, oko 18 sati, nepoznati muškarac pristupio jednoj ženi, predstavio joj se kao "Đavao" i potom se nagnuo prema njoj i divljački je ugrizao za gornju usnu i dio obraza.

Teško ozlijeđena žena je hitno prevezena u bolnicu u zapadnom dijelu Londona gdje je odmah podvrgnuta operaciji. Iz policije su rekli da su ozljede takve da "njezin život nakon toga više neće biti isti". Dodali su i da će žena morati na još nekoliko operacija.

Osumnjičenog za napad policija je u priopćenju opisala kao "mišićavog tamnoputog muškarca kratke, crne kose, koji je za vrijeme napada nosio crnu majicu".

- Ovo je bio doista užasan napad na ženu koja je pretrpjela ozljede koje će promijeniti njezin život i koje zahtijevaju niz složenih operacija. Muškarac koji je počinio ovo nedjelo očito je nasilan i opasan te sam odlučan u tome da ga uhvatimo čim prije - rekao je detektiv Driss Hayoukane iz jedinice koja je bila zadužena za Notting Hill Carnival.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:05