KAOS NAKON GAY PARADE

NOVA SNIMKA PREMLAĆIVANJA Vučić: 'Mog brata je policija tukla dok je u ruci držao osobnu'

 YouTube

Srpski premijer Aleksandar Vučić održao je danas konferenciju za novinare na kojoj je rekao da su policajci njegovog brata tukli dok je u ruci držao osobnu iskaznicu, javlja Blic.

- Imam snimku koja dokazuje da su se legitimirali. Državni organi imaju snimku. Ali neću više ništa otkriti - rekao je Vučić.

Kazao je da mržnju prema njemu ne treba širiti na njegovu obitelj.

Vučić je dodao da je prebijanje počelo dok je njegov brat Andrej držao osobnu iskaznicu u ruci.

- Išao je kod oca i majke, u Krunsku ulicu koja je 50 metara udaljena od mjesta događaja - rekao je Vučić, dodavši da neće ništa dokazivati, pogotovo "kad mu netko ubija brata".

Također, Vučić je rekao da su tjelohranitelji njegovog brata bili odgovorni, i nisu uzvratili "iako su bili naoružani".

Podsjetimo, ranije danas Blic je objavio informaciju da postoji još jedna snimka premlaćivanja Andreja Vučića, brata srpskog premijera i njegovog osiguranja.

Na snimci se, prema pisanju Blica, vidi se da su se svi prema propisima legitimirali pripadnicima žandarmerije koji su potom nasrnuli na njih.

Blic saznaje da je žandarmerija navodno bila ljuta na vojsku jer ih je neposredno prije ovog incidenta kamerama snimala Vojna policija.

Prema istom izvoru, Vučića, brata beogradskog gradonačelnika Predraga Malog i vojne specijalce policajci su tukli u obližnjem haustoru više od 10 minuta.

Očekuje se da će Vlada Srbije danas objaviti snimku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 23:18