ZABAVA NA JEZERU

Nudist u parku gol trčao za divljom svinjom koja mu je ukrala laptop. Fotografije su urnebesne

Obnaženi muškarac potrčao je za njom i sasvim slučajno priredio zabavu za ostale posjetitelje koji su se sunčali na kupalištu
Urnebesne fotografije
 Facebook Adele Landauer

Čudnovatom i smiješnom prizoru svjedočili su prije dva dana posjetitelji jednog berlinskog kupališta. Jedan sredovječni nudist trčao je po travnjaku loveći divlju svinju koja je bila u pratnji dva praščića.

Naime, divlja životinja otela mu je žutu plastičnu vrećicu u kojoj je bio njegov laptop. Obnaženi muškarac potrčao je za njom i sasvim slučajno priredio zabavu za ostale posjetitelje koji su se sunčali na Vražjem jezeru (Teufelsee).

Glumica i životna trenerica Adele Landauer fotografirala je lov na divlju svinju i objavila fotografije na svom Facebook profilu.

- Priroda uzvraća udarac! - napisala je. Napisala je da je muškarac 'dao 'sve od sebe''. Kasnije je svoje fotografije pokazala 'lovcu' na divlje svinje. On se glasno nasmijao i rekao joj da ih može slobodno objaviti.

Nijemci se ljeti vole okupljati u nudističkim kampovima gdje je sasvim normalno biti gol. Ali tijekom lockdowna zbog koronavirusa, životinje su se počele približavati naseljima. Divlje svinje su već nekoliko puta viđene u nekim dijelovima Berlina, a prije nekoliko dana otkrivena je i lisica koja je Berlinčanima krala cipele iz vrtova i nosila u svoju jazbinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 01:33