POTRAGA ZA SRPKINJOM

Objavljene fotografije iz kuće misteriozno nestale Ane i njezina zadnja poruka: ‘Mi smo kreatori naših života…‘

U kući Beograđanke za kojom se na području Bostona traga od 4. siječnja pronađena je poruka na kutiji šampanjca

Ana Walshe

 Instagram

U kući Ane Walshe, Beograđanke za kojom se na području Bostona traga od 4. siječnja, pronađena je poruka na kutiji šampanjca koju je ona napisala i nalazi se u njihovoj blagovaonici u novogodišnjoj noći, a na društvenim mrežama objavljena je fotografija te poruke.

„Vau! 2022… Kakva godina! Pa ipak i dalje smo ovdje i zajedno! Hajde da učinimo 2023. najboljom do sada! Mi smo kreatori naših života… hrabrost, ljubav, ustrajnost, suosjećajnost i radost. S ljubavlju, Ana“, piše crvenim slovima na jednoj strani kutije za šampanjac, dok je na drugoj ispisano: „Gem Ana Brian 2023!“

Kutija se nalazi u blagovaonici Anine i Brianove kuće u obalnom gradu Cohassetu, a izgleda da je ostala ista od tuluma za Novu godinu, kojoj je nazočio i obiteljski prijatelj Gem Mutlu.

Mutlu je ranije za američke medije ispričao kako se ništa čudno nije događalo tijekom dočeka Nove godine.

- Bilo je veselo u novogodišnjoj noći, grlili smo se i slavili. Nije bilo naznaka bilo čega osim proslave Nove godine, problemi su ostavljeni sa strane, rekao je on za WBZ-TV. Otišao je iz njihove kuće oko 1.30 sati, a Brian je ispričao da ga je supruga probudila kratko iza 6 sati ujutro i rekla da ima hitnu situaciju na poslu u Washingtonu. Poljubila ga je i otišla na aerodrom. Tada ju je, prema njegovim riječima, posljednji put vidio.

Međutim, na fotografijama koje je objavio nypost.com, vide se dvije putovnice na stolu u kući para. Policija je izvijestila da nema podataka da je Ana ušla u vozilo koje je navodno naručila do zračne luke niti da je ušla u zrakoplov. Tvrde da je njezin telefon i dalje bio u obiteljskoj kući 1. i 2. siječnja.

U međuvremenu je suprug uhićen zbog ometanja istrage i davanje lažnih podataka, a kasnije su u kući pronađeni i stravični dokazi.

Brian Washe je nestanak supruge prijavio tek tri dana kasnije, 4. siječnja.

Tužitelji su naveli kako u podrumu kuće ima tragova krvi, a također su utvrdili kako je Brian Walshe kupio za 450 dolara u gotovini hrpu sredstva za čišćenje i dezinfekciju. Policija pretpostavlja kako Brian Walshe nije odmah prijavio nestanak kako bi kupio vrijeme da što bolje očisti dokaze.

Brian je bio u kući u petak i subotu, pomažući policijskim inspektorima, ali su ga prije toga snimile kamere u trgovini Home Depota u Rocklandu kako kupuje sredstva za čišćenje. Tužitelji su također ustvrdili da je Brian Walshe lagao policiji, rekavši da je u trgovinu otišao po sladoled za svog sina, dok je zapravo otišao kupiti sredstva za čišćenje.

U nizu bizarnih tvrdnji o tome zašto je tek tri dana kasnije prijavio njezin nestanak, suprug je kazao i kako je jedno od njihove djece sakrilo mobitel u dječji krevetić pa da ga nije mogao naći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:08