TRENUCI PRIJE SMRTI

OVO JE POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA REEVE STEENKAMP U javnost je procurila snimka nadzorne kamere!

Snimka nadzornih kamera koja je posljednji put snimila ubijenu Reeve Steenkamp procurila je u javnost.

Kamere su zabilježile nasmiješenu i opuštenu manekenku kako vozi prema ulazu doma svog dečka Oscara Pistoriusa.

Samo nekoliko minuta kasnije kraj nadzornih kamera prošao je i paraolimpijac Oscar Pistorius.

Nekoliko sati kasnije Oscar je ubio svoju djevojku Reeve s četiri metka, tvrdeći kako ju je zamijenio za provalnika.

Roditelji ubijene manekenke, Barry i June u jednom intervjuu opisali su bolan trenutak kada im je javljeno da je njihova kćer ubijena.

- U 7.30 ujutro nazvao nas je jedan čovjek i upitao imate li kćer, ja sam odgovorio da, on je pitao Reeve, a ja sam opet odgovorio da, a on je na to rekao 'došlo je do nesreće i vaša kćer je ranjena'. Rekao sam mu da sve što želim znati je da li mi je kćer živa ili mrtva. On mi je na to odgovorio da je mrtva, ispričao je otac ubijene Reeve.

BLADE RUNNERA PUŠTAJU NA SLOBODU Sudac zaključio kako Pistorius vjerojatno neće pobjeći!

Obitelj ubijene manekenke svjesni su kako pravu istinu zna samo Oscar, te se nadaju kako će paraolimpijac na sudu iskreno priznat što se tu kombnu noć stvarno dogodilo.

- Sve što želim je istina, rekao je gospodin Steenkamp.

Otac najbolje prijateljice Reev Steenkamp, gospodin Myers također je u medijima progovorio o odnosu manekenke i paraolimpijca.

- Gdje god se okrenete, samo Oscar, Oscar... No, Reeva je žrtva, njezin glas se također mora čuti. Ljudi moraju znati tko je bila Reeva Steenkamp, poručio je Myers, u čiju je kuću Pistorius prvi put došao kad je Reevu prvi put izveo van, a s ubijenom ljepoticom je razmijenio par poruka svega nekoliko sati prije tragedije.

Reev je inače stanovala kod svoje najbolje prijateljice u Johannesburgu te joj je gospodin Myers bio poput drugog oca.

- Sa svojim kćerima imam pravilo koje je vrijedilo i za nju: ako se u neko normalno vrijeme ne pojave kod kuće, moraju mi poslati poruku. Poslala ju je i ona. Napisala mi je da je preumorna i da joj je predaleko voziti do nas te da će prespavati kod Oscara i da ćemo se vidjeti ujutro. Da je barem htjela doći kod nas te večeri. Jutro nije dočekala. Imam noćne more i razmišljam koliko je morala biti prestrašena. Samo Oscar zna što se dogodilo, ona nam to više ne može reći, rekao je Myers za kojeg nema dvojbi da se tragedija nije dogodila slučajno.

- Bio je jako drag i pristojan kad su započeli vezu. Uvijek bi ušao u kuću i pozdravio. No, kad se veza zahuktala, samo bi je pokupio automobilom. Počeo je pokazivati nedostatak poštovanja. Ubrzo nakon što su prohodali, Reeva je otišla s njim na neku dodjelu nagrada i od tada je nije puštao na miru. Stalno ju je maltretirao telefonom. Rekla mi je da je to guši i da se osjeća kao u kavezu. Rekao sam joj da ću popričati s njim i to sam i učinio. Poručio sam mu da malo 'olabavi', a on se složio sa mnom iako sam mu na licu vidio izraz 'ovaj čovjek priča gluposti'. Jednom sam pitao Reevu za njegove promjene raspoloženja, no nije mi ništa odgovorila, kazao je Myers.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 04:04