POGREŠNE INFORMACIJE

Policija: U BiH se nije srušio helikopter, riječ je o kvaru na dalekovodu

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Pripadnici policijske uprave Zvornik utvrdili su, nakon što su građani prijavili da je pao helikopter, da se to nije dogodilo, već da je došlo do kvara na dalekovodu, a iz tamošnje elektrodistribucije su potvrdili da je helikopter prethodno zakačio i oštetio prijenosnu mrežu.

Ranije danas bosanskohercegovački mediji su javili da se u mjestu Ravnice, na području općine Bratunac, srušio helikopter, piše RTS.

Zoran Milosavljević, zamjenik komandira Profesionalne vatrogasne jedinice Bratunac također je rekao da pregledom terena nije ustanovljena helikopterska nesreća.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske ranije je priopćeno da su dobili dojavu o rušenju helikoptera i da se te informacije provjeravaju, kao i da su na lice mjesta upućeni pripadnici policije, hitne pomoći i vatrogasci.

Elektrodistribucija je priopćila da je helikopter zakačio i oštetio prijenosnu mrežu i da je opskrbljivanje električnom energijom u tom području prekinuto. Mediji su prenijeli i da se navodna nesreća dogodila oko 12.30 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:29