SVAĐA S PARTNERICOM

POLICIJA U SITNE SATE POKUCALA NA VRATA BORISA JOHNSONA Susjedi prijavili vrištanje, razbijanje tanjura i glasnu prepirku

 
Boris Johnson
 Hannah McKay / REUTERS

Policija je u ranim jutarnjim satima u petak pozvana u kuću kandidata za premijera vodstva konzervativne stranke Borisa Johnsona i njegove partnerice Carrie Symonds.

Prema izvješću, policajci su stigli na poziv susjeda koji je čuo glasnu prepirku iz stana Johnsona, nekoliko sati nakon što je osigurao svoje mjesto u posljednjem krugu glasovanja za nasljednika Therese May kao vođe torijevaca.

Iz Scotland Yarda su potvrdili da je policija stigla na poziv na područje Camberwella gdje Johnson stanuje, te kako nema izvještaja o kaznenim djelima ili drugim razlozima za zabrinutost, kao i da nije bilo uhićenja.

No susjeda iz stana do Johnsonovog izjavila je kako je čula vrištanje te ženski glas koji je vikao - “skini se s mene i izlazi iz mog stana!”

Napravila je i audio snimku na kojoj se Johnson može čuti kako galami – “skini se s mog je***og laptopa!

Na snimci koju je u posjedu The Guardiana može se čuti ženski glas koji se glasno žali što je kauč proliven crvenim vinom te govori -“ ne brineš se ni o čemu jer si razmažen.”

Za The Guardian je susjeda izjavila kako se čuo zvuk poput razbijanja tanjura te nekoliko vrlo glasnih krikova za koje je sigurna da su od Carrie, a navodno se čuo i glasan prasak od kojeg se tresla cijela zgrada.

Inače, Boris Johnson koji je prošle srijede napunio 55 godina, prošle je godine napustio svoju suprugu Marinu Wheeler i započeo vezu s 31-godišnjom Carrie Symonds, bivšom šeficom za odnose s javnošću konzervativne stranke.

Upravo nju se smatra odgovornom za “peglanje imidža” Borisa Johnsona, sada s boljom frizurom i smanjenom težinom ususret utrke za premijera.

Glasnogovornik mogućeg budućeg premijera odbio je komentirati slučaj riječima - “bez komentara.”

Iz suparničkog stožera Jeremyja Hunta također nije bilo nikakvih komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:08