U SUSJEDNOJ BiH

POMAHNITALI UBOJICA NASTAVLJA SIJATI STRAH U BOSNI I HERCEGOVINI Bjegunac likvidirao i policajca, cijelo područje blokirano!

 
Edin Gačić
 FACEBOOK

Područje Suhodola kod Tarčina u susjednoj BiH osigurava veliki broj policijskih ekipa nakon što je u subotu navečer ondje pronađeno tijelo pripadnika Federalne uprave policije za kojega je utvrđeno da je ubijen, piše portal Klix.ba. Za ubojicom se intenzivno traga.

Sumnja se da je policajca likvidirao Edin Gačić za kojim policija traga već šest dana zbog ubojstva Sauda Sultanića koje se dogodilo u ponedjeljak u Podorašcu kod Konjica.

U subotu se pojavila informacija da je Gačić viđen na lokalitetu Ušivak, a mještani su slali upozorenja jedni drugima i putem društvenih mreža.

Policija je blokirala prilaze Suhodolu i vraćaju automobile koji su krenuli prema spomenutom području. Druge ekipe stežu obruč na području gdje se pretpostavlja da se ubojica krije, objavljuje Klix.ba.

Nesretnog policajca Gačić je upucao u predjelu ruku i glave. Iskrvario je i preminuo, a tijelo mu je pronašao kolega koji je trebao preuzeti smjenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:39