ISTRAGA U TIJEKU

PREMINUO JE MUŠKARAC KOJI SE ZAGLAVIO U KINO SJEDALICI Doživio je srčani arest u trenutku kada je tražio svoj mobitel koji mu je pao između stolica

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Preminuo je muškarac kojemu se glava zaglavila ispod elektroničkog podesta za noge u kino dvorani Vue u Birminghamu, piše The Guardian.

Kino prikazivač Vue International potvrdio je da je muškarac preminuo 16. ožujka.

Istraga incidenta zaglavljenja koji se 9. ožujka dogodio u kinu Vue birminghamskog zabavnog centra Star City još uvijek traje.

Birmingham Mail piše da se nezgoda dogodila tako da se muškarac sagnuo kako bi dohvatio svoj mobitel koji mu je pao između dvije Gold Class sjedalice.

Žrtva, koja je u kinu bila s partnericom, oslobođena je tek nakon što su osobe koje su joj priskočile u pomoć pokidale sjedalicu.

Hitna pomoć West Midlandsa je potvrdila da je pozvana da intervenira na pacijentu u srčanom arestu. Osoblje hitne pomoć uspjelo ponovno pokrenuti srce unesrećenog čovjeka te je kasnije prebačen u bolnicu Heartlands u Birminghamu.

"Možemo potvrditi da je naš kupac koji je 9. ožujka ostao zaglavljen u našem kinu u Birminghamu kasnije prebačen u bolnicu. S tugom smo primili vijest da je preminuo 16. ožujka", objavili su iz Vue International.

"Istraga incidenta još uvije traje. Izražavamo sućut obitelji preminulog muškarca te im dajemo svoju puno podršku i pomoć."

Gradsko vijeće grada Birminghama također je pokrenulo istragu o incidentu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:20