POKRENUTA ISTRAGA

'PRIJE DVA TJEDNA ME U HOTELU SILOVAO GERARD DEPARDIEU!' Mlada glumica i plesačica iznijela teške optužbe na račun čuvenog francuskog glumca

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 30.08.2018. u 21:31

June 25, 2018 - Brussels, BELGIUM - GERARD DEPARDIEU arrives at the Town Hall before a ceremony to honor the French actor at the Palace, part of the 'Brussels International Film Festival' (Briff), in Brussels., Image: 376006136, License: Rights-managed, Restrictions: * Belgium, France, Germany, Luxembourg and Netherlands Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Gerard Depardieu

Pariško tužiteljstvo pokrenulo je istragu o francuskom glumcu Gerardu Depardieu zbog navodnog silovanja i seksualnih napada nakon tužbe predane u ponedjeljak na jugu Francuske, doznaje se u četvrtak od sudskog izvora.

"Gerard Depardieu apsolutno osporava bilo kakav napad i silovanje", reagirao je njegov odvjetnik Herve Temime, prenosi agencija France Presse.

Tužba protiv slavnog glumca (69) predana je sudu u Aix-en-Provence, koji je pokrenuo istragu, ali ju je u srijedu prepustio pariškom tužiteljstvu, precizirao je taj sudski izvor.

"Žalim zbog javnog obilježja te procedure koja nanosi veliku štetu Gerardu Depardieu, za čiju nedužnost sam uvjeren da će biti dokazana", rekao je odvjetnik Temime i pozvao na maksimalnu suzdržanost u poštivanju prava svih strana.

Prema listu Le Parisien, tužiteljica je dvadesetogodišnja glumica i plesačica. Ona je objasnila da ju je glumac dva puta spolno zlostavljao tijekom proba za jednu kazališnu predstavu 7. i 13. kolovoza u pariškom hotelu gdje živi Depardieu.

Jedan od najplodnijih francuskih glumaca Depardieu je u svojoj dosadašnjoj karijeri glumio u oko 170 filmova, a zadobio međunarodno priznaje 1990. nakon glavne uloge u komediji na engleskom jeziku "zelena karta".


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo