DRAMA

PRIVATNOM AVIONU POPULARNOG REPERA PUKLE DVIJE GUME PRILIKOM POLIJETANJA Pilot kruži nad New Jerseyjem, očekuje se prinudno slijetanje

 
Aerodrom Teterboro u New Jerseyu
 REUTERS/Carlo Allegri

Avion tipa Gulfstream IV na letu s aerodroma Teterboro u američkoj saveznoj državi New Jersey za londonski aerodrom Luton doživio je u utorak tijekom polijetanja nezgodu - pukle su mu gume na dvama kotačima. No, to se dogodilo kada je već bilo prekasno za odustajanje od polijetanja tako da se letjelica, u kojoj se nalazi 16 ljudi, našla u priličnoj nevolji.

Proglašena je uzbuna, a pilot je počeo kružiti nad New Jerseyjem kako bi potrošio što više goriva ne bi li pokušao zatim što sigurnije prinudno sletjeti.

Prvotna je ideja, kako piše ABC, bila da se vrati u Teterboro, no u međuvremenu je preusmjeren na jedan aerodrom u saveznoj državi Massachusetts.

U avionu je prema nekim informacijama i poznati reper Post Malone, čiji su suradnici zasad odbili to potvrditi, ali nisu ni demantirali. Navodno je glazbenik krenuo za London gdje ima zakazan nastup.

TMZ javlja da je to upravo njegov privatni zrakoplov i da je unutra sa svojim timom uoči nastupa u Londonu.

Post Malone poses with his award after winning Song of the Year at the 35th annual MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall in New York City on August 20, 2018.    Photo by /UPI, Image: 383457279, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI
Post Malone na 35. MTV-jevim glazbenim nagradama u New Yorku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:03