ŠTO SE ZAISTA DOGODILO?

PROCURILI DETALJI KOJI BACAJU NOVO SVJETLO NA PAD S KRUZERA Svjedoci teško optužuju Britanku koju su naši spasioci nakon 10 sati izvukli iz mora

 
 Obalna straža RH/Facebook

Britanka koja je preživjela čak 10 sati u moru nakon što je pala sa kruzera "Norveška zvijezda" navodno se u subotu navečer prije kobnoga pada, čije se okolnosti još uvijek utvrđuju, svađala sa svojim partnerom, piše britanski The Sun.

Stjuardesa Kay Longstaff (46) pala je u more s putničkog broda u Lošinjskom akvatoriju koji je plovio za Veneciju, a pronađena je na oko 1300 m udaljenosti od mjesta nesreće te 60 nautičkih milja od luke Vargarola odakle je krenula potraga.

- Pala sam s "Norveške zvijezde" i bila u moru 10 sati. Ovi su me predivni momci spasili, rekla je za HRT u prvom obraćanju medijima nakon spašavanja.

Nekoliko putnika je za The Sun posvjedočilo da se te večeri gadno posvađala partnerom.

Obalna straža RH

- Moja supruga i ja bili smo u kabini odmah iznad njezine. Kada nas je kapetan obavijestio o incidentu u 6 ujutro, poručio je da je zapečaćeno središnje područje na palubi 7, kada smo izlazili s broda, nekoliko putnika je komentiralo kako je bilo svađe u njezinoj ekipi, ispričao je jedan od putnika.

Drugi je putnik izjavio kako je Kay Longstaff stalno pila alkohol te je cijeli dan imala prepirke s partnerom.

- Kada je policija stigla na brod, obilazila je kruzer i raspitivala se o konobarima koji su služili pića. Mislim da su željeli znati tko je posluživao Britanku, rekao je.

- Njezin partner ju je tražio satima prije nego što se oglasio alarm za uzbunu da je nestala s broda, dodao je.

Treća osoba za The Sun je izjavila da im je recepcioner spremno rekao da se Kay svađala s partnerom.

Britanska stjuardesa spasiocima je nakon spašavanja otkrila da se bavi jogom te da je plutajući u moru cijelo vrijeme pjevušila da joj ne bi pala temperatura tijela i da ostane budna.

Član posade: Nije pala u more, nego skočila

Britanski Daily Mail piše da je stjuardesa Kay Longstaff vrlo vjerojatno skočila u more, a potkrepljuje to izjavom člana posade kruzera Daniela Puncha.

- Nije pala, skočila je u more. To se dogodilo na mom brodu. Razgovarao sam s njom više puta tijekom tjedna. Ona se cijelo vrijeme svađala sa svojim momkom, otkrio je na Facebooku.

Prije toga je bivši dečko stjuardese rekao da ona ima problematičnu prošlost. Luke Hopkins (46) izjavio je da je vrlo zabrinut za svoju bivšu djevojku, koja je još uvijek u bolnici, ali bi danas trebala biti otpuštena, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:55