‘NISMO IZVRSNI‘

Restoran postao senzacija zbog brutalno iskrenih opisa jela: ‘Iznutrice su pečene, ali malo suhe‘

Vlasnik je rekao da je odlučio opisima pristupiti drukčije jer ga je razočaralo to što su mu gosti jela vraćali nepojedena
 Sergii Koval/Alamy/Alamy/Profimedia
Vlasnik je rekao da je odlučio opisima pristupiti drukčije jer ga je razočaralo to što su mu gosti jela vraćali nepojedena

Većina će se restorana uredno pohvaliti da su njihova jela najbolja u gradu (ako ne i šire), no Feigang Fei, vlasnik kineskog restorana Ujna Dai u kanadskom gradu Montreal, odlučio se za drukčiji pristup, piše The Guardian.

Njegov jelovnik umjesto lovorika sadržava brutalno iskrene opise jela. "Usporedimo li junetinu s narančom s piletinom na način generala Tsoa, junetina nije TOLIKO dobra", piše u jelovniku. "U svakom slučaju, nisam ljubitelj sjevernoameričkih inačica kineskih jela pa je odluka na vama."

Ispod jednog drugog jela stoji sljedeće: "Nemojte da vas ime zavara, ovo NIJE autentična kineska hrana."

Fei otvoreno priznaje da nije "velik ljubitelj" načina na koji njezin restoran priprema slatko kiselu svinjetinu.

Zahvaljujući objavi ovog neobičnog jelovnika na društve...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 02:09