StoryEditor
STRAVIČNO UBOJSTVO

SRBIN IZ HRVATSKE POČINIO ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO AMERIKU 'Slobodan se ku*vao pa je moja Zvezdana zatražila razvod. Smrskao joj je glavu'

 
Slobodan Miljuš

Slobodan Miljuš, 37-godišnjak s prebivalištem u Las Vegasu, počinio je u petak stravičan zločin o kojem američki mediji već danima izvještavaju. Naime, Miljuš je bejzbolskom palicom hladnokrvno ubio svoju suprugu Zvezdanu Bencun.

Da stvar bude gora, zločinu je svjedočio njihov 12-godišnji sin koji je sve prijavio policiji.

Kada su policajci pokucali na vrata, nitko se nije oglasio pa su ušli kroz otvoreni prozor spavaće sobe. Ondje su naišli na jeziv prizor. Zvezdana je s fatalnim ozljedama glave ležala na krevetu, dok je pored nje ležao Miljuš.

Ubojica je odmah uhićen i odvezen u zatvor.

Novinarima Avaza tijekom dana se javila majka ubijene Zvezdane. Kaže da se njezina kći nakon 13 godina braka odlučila razvesti, a da se Miljuš s time nije mogao pomiriti.

"Mi smo živjeli u Bosni. Otišli smo u Ameriku. Tamo smo živjeli 18 godina. Oni su se vjenčali i živjeli sami. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge je stvari radio u Americi, ku*vao se, a moja je kći djecu odgajala sama. Htjela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije to mogao prihvatiti. Navečer, nakon što je došla s posla, uzeo je bejzbolsku palicu i smrskao joj glavu", ispričala je Mirjana Kostić-Vlajić, majka ubijene Zvezdane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2020 19:51