DIPLOMATSKI INCIDENT

SRPSKA PREMIJERKA 'Situacija oko Šešelja postaje sve bizarnija. Sada ispada da hrvatska delegacija ništa nije vidjela ni čula...'

 Profimedia, TEMP Sipa Press

Ana Brnabić, srpska premijerka, izjavila je kako 'situacija u vezi slučaja Šešelj iz dana u dan postaje sve bizarnija, i ne zna što Srbija više može uraditi s tim u vezi,, kazala je, te istaknula 'da je Srbija spremna nastaviti dijalog s Hrvatskom'.

Premijerka Srbije izrazila je nadu da će uskoro hrvatski parlamentarci odlučiti da ipak dođu u Beograd i završe započetu posjetu..

- Srbija je tu za razgovor i za svaku vrstu gostoprimstva. Ja im stojim na raspolaganju, da nastavimo gdje smo stali - rekla je Brnabić, piše Blic, i izrazila zadovoljstvo što je nakon tog događaja u srpskoj Skupštini otvoreno predstavništvo Hrvatske privredne komore u Beogradu

- Nemam predstavu što više možemo uraditi. Ne znam. Meni situacija iz dana u dan postaje sve bizarnija - kazala je Brnabić.

Premijerka je napomenula da sad stižu, kako je kazala, gotovo nevjerojatne informacije da Hrvatska delegacija nije ništa vidjela, a ništa nije ni čula.

Podsjetila je da je sastanak delegacije srpske skupštine i hrvatskih parlamentaraca bio 'fantastičan, jako pozitivan na kojem su dogovorene značajne stvari'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:10