KOBNA LJUBOMORA

STRAVIČAN ZLOČIN U BEOGRADU Supruga drogirala, gušila ga krpom pa ubila bušilicom!

 Blic.rs

Sabina Marić (30), državljanka Obale Bjelokosti, koja je preprošle noći u beogradskom naselju Banovo Brdo ubila supruga Branka Marića (39), zabila si je nož u trbuh u trenutku kada je njena četvorogodišnja kćer otvorila vrata stana babysitterici saznaje srpski Blic.

Babysitterica je na vrata stana koji su Marići iznajmili pozvonila u 8.40 sati.

- Vrata je otvorila starija djevojčica, zakoračila sam u stan i čula jak, tup udarac, kao da je nešto palo. Uletjela sam u spavaću sobu, i zatekla Sabinu s nožem u trbuhu. Branko je ležao na bračnom krevetu, krvave glave, u ustima je imao krpu. Bio je mrtav - kazala je.

- Djevojčice su cijelu noć prespavale u svojoj sobi. Nisu znale šta se događa u sobi njihovih roditelja - kazao je izvor Blica.

Nakon očevida utvrđeno je da Branko ima nekoliko udaraca po glavi, pretpostavlja se, od bušilice koja je nađena u stanu. Sumnja se i da je bio omamljen koktelom alkohola i lijekova, kao i da ga je Sabina pokušala ugušiti stavljajući mu krpu u usta.

Kasnije se doznao i motiv stravičnog zločina. Branko je naime, planirao napustiti suprugu i djecu zbog druge žene, na što Sabina nije htjela pristati.

- Branko radi u mirovnim misijama. Ranije je bio oženjen, i s prvom ženom ima dijete. Nedavno je u Sudanu upoznao djevojku sa kojom se planirao oženiti. To je rekao Sabini, koja očito nije željela pristati na razvod - kazao je izvor.

Sabina Marić jučer policiji priznala zločin.

- Priznala je zločin, do detalja je ispričala šta je učinila - potvrdio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:30