ZAŠTO GA JE UBILA?

Ubojstvo u Vukovaru: Jelena je, uz pomagača, ubila Boru jer se namjeravao rastati od nje?!

Policija nije rasvijetlila zašto je žena ubila muža ni u kakvoj je vezi s pomagačem iz Zemuna

VUKOVAR - Šok za šokom. Tako bi se najkraće mogla opisati situacija u kojoj se posljednjih dana nalaze Đorđe i Mira Kovačević, roditelji ubijenog Vukovarca Borislava Kovačevića (29).

U subotu ujutro doznali su da im je sin ubijen, poslijepodne da je ubojica snaha Jelena (28) , a u ponedjeljak navečer i da je imala pomagača iz Zemuna (32), kojeg je policija Srbije uhitila u nedjelju, a on je na saslušanju priznao ubojstvo. Naša ih policija oboje tereti za teško ubojstvo.

Mijenjala iskaz

Policija i DORH još uvijek ne žele otkriti poveznicu između Jelene i 32-godišnjaka iz Zemuna kojeg je, kako neslužbeno doznajemo, ona pokušala zaštititi pa iskaz o tome što se dogodilo kobne noći u njihovom stanu, u kojem su u vrijeme ubojstva bili njihova kći (7) i sin (4), mijenjala nekoliko puta. Od toga da im je netko ušao u stan i napao ih, do toga da je navodno spominjala imena osoba s područja Vukovara kao navodne počinitelje. Tek nakon toga na ispitivanju u policiji odala je ime svoga pomagača , kojem je, može se zaključiti, pravila odstupnicu za bijeg u Srbiju.

Samo ubojstvo dogodilo se poslije ponoći. Članovi Borislavove obitelji potvrdili su da je malo poslije ponoći komunicirao s rodbinom putem Facebooka. Ta je konverzacija izbrisana s profila, kao i većina ostalih podataka, a pretpostavlja se da je to učinila Jelena.

- U posljednje vrijeme često je izlazila i viđali su je s različitim ljudima, ali nitko od nas ne zna tko bi mogao biti taj čovjek - kažu nam Borislavovi prijatelji i rodbina.

TEKST U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 04:19