MRAČNA STRANA OMILJENE NAVIJAČICE

TINEJDŽERICA RODILA KOD KUĆE USRED NOĆI PA ZAKOPALA BEBU U DVORIŠTU Drugi dan se pohvalila: 'Obući ću nešto slatko večeras, moj struk se vratio...'

 
 Profimedia, ddp USA

Brooke Skylar Richardson, 20-godišnjakinji iz savezne države Ohio, ovih dana se sudi jer je u svibnju prije dvije godine ubila svoju tek rođenu bebu koju je nazvala Annabelle. Za trudnoću je doznala samo mjesec dana prije, a tada se raspitivala 'kako se najlakše riješiti djeteta'.

Ginekolog koji joj je potvrdio trudnoću joj je rekao da ne mora zadržati dijete ako ne želi. Rekla mu je da ne može roditi jer planira na fakultet.

Djevojka je potom skrivala trudnoću, a rodila je sama usred noći u kupaonici u svom domu. Bila je trudna oko 32 tjedna. Tužiteljstvo tvrdi da je potom ubila dijete, a ona je na sudu rekla da dijete nije disalo kad ga je primila i da se prepala.

Nedonošče je zakopala u vrtu, a ostaci su pronađeni tek nakon dva i pol mjeseca. Istražitelji su otkrili da je tijelo bilo zakopano između 10 i 12 tjedana.

Sve je otkriveno mjesec dana nakon porođaja kad je došla ginekologu s molbom za kontracepcijskim pilulama. Pitao ju je što je s bebom i tada se slomila te sve priznala.

Brooke je te godine maturirala i planirala studirati na sveučilištu u Cincinnatiju, a bila je i jedna od popularnijih školskih navijačica.

"Nije pila ni pušila, čak ni toliko izlazila. Djelovala je kao normalna tinejdžerica", rekli su njezini poznanici.

Brooke
Profimedia, ddp USA

Na suđenju u Ohiju tužitelj je pročitao njezinu poruku majci drugi dan nakon poroda:

"Toliko sam sretna da sam ostala bez teksta. Sad ću moći obući nešto slatko večeras, moj struk se vratio...".

Brooke je odmah nakon što se 'riješila' djeteta otišla u teretanu i na društvenoj mreži se pohvalila sa selfiejem na kojem je digla majicu i otkrila jedva vidljiv trbuščić.

Na suđenju je svjedočio i Trey Johnson (21), koji je potvrdio da je bebin otac. Rekao je da su se dvaput seksali, jednom bez zaštite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:01