PET METAKA U LEĐA

UBIO PRIJATELJA JER JE OVAJ MLATIO VLASTITOG PSA 'Urlikao je, govorio mu da prestane tući Brunu, a onda sam čula pucnjavu'

 
 Facebook, Thorton police department

Michael Kourosh Sadeghi (32) iz Denvera priveden je zbog ubojstva svog susjeda Dustina Schmidta (42), kojega je izrešetao s pet metaka, a iz policije su naveli da još istražuju njegove motive. Ipak, prve indicije govore da je razlog obračuna bio - njemački ovčar.

Sadeghi je bio uvjeren da Schmidt mlati svog vlastitog psa, a jednog dana jednostavno mu je puknuo film, uzeo pištolj i s leđa izrešetao čovjeka koji je godinama živio kraj njega.

- Svi su sve vidjeli! Svi smo stajali tamo i jasno vidjeli da je Mike s leđa izrešetao Dustina - rekla je zaručnica ubijenog Vicki Branaghan (42) za Denver Post.

- Bila sam na par metara udaljenosti. Mike je ispalio sve metke, okrenuo se i krenuo prema svojoj kući kao da se ništa nije dogodilo.

Facebook

U policiji su, najblaže rečeno, zapanjeni događanjima. Rekli su da su otkrili da su se susjedi do kobnog dana odlično slagali, da su bili prijatelji i redovito se družili.

- Pokušavamo shvatiti što se zaista dogodilo - priznao je glasnogovornik policije Matt Barnes, ali zaručnica žrtve tvrdi da vrlo dobro zna zašto je Mike ubio njezinog dragog.

A razlog ne može biti bizarniji. Naime, Schmidt je bio vlasnik njemačkog ovčara Brune koji je redovito preskakao ogradu i dolazio u posjet Sadeghiju. Njegov susjed nije se previše bunio zbog toga, ali to je očito živciralo vlasnika psa koji je Brunu nerijetko znao udariti kako bi ga disciplinirao.

Na dan ubojstva Schmidt je očito ponovno udario Brunu nakon čega je pao mrak na oči Sadeghiju. Prvo je počeo urlikati da prestane mlatiti vlastitog psa.

- Spominjao je zlostavljanje životinja, potom otišao u kuću i vratio se s pištoljem. Sljedeće čega se sjećam su pucnji i moj zaručnik kako leži u lokvi krvi - rekla je Branaghan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:16