DIJABOLIČNI PAR

UGLEDNI KIRURG I NJEGOVA DJEVOJKA RAZOTKRIVENI KAO MONSTRUOZNI TANDEM KOJI JE SILOVAO STOTINE, AKO NE I TISUĆE ŽENA 'Mamili su cure u njegov stan...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.09.2018. u 00:00

Ured tužitelja Okruga Orange

 

Muškarac iz Kalifornije i njegova djevojka uhićeni su zbog seksualnog napastovanja dviju žena, no dokazni video materijal pronađen u njihovom domu sugerira da je dvojac seksualno zlostavljao stotine, ako ne i više žrtava.

Grant Robicheaux (38), kirurg iz Newport Beacha i Cerissa Riley (31) iz Breaja uhićeni su prošle srijede pod sumnjom za više točaka optužnice, uključujući silovanje uz uporabu droge.

Tužitelji ističu da se dvojac susreo s 32-godišnjom ženom u restoranu u Newport Beachu u travnju 2016. te su je pozvali na zabavu. Kada je žrtva već bila pijana, odveli su je u kirurgov stan, gdje su je drogirali i silovali.

Nekoliko mjeseci kasnije, dogovorili su susret u kafiću s još jednom ženom i s njom pili alkohol sve dok ona nije izgubila svijest. Seksualno su je napastovali sve dok se nije probudila i počela vrištati, nakon čega su susjedi nazvali policiju.

Početkom godine, točnije 9. siječnja, policija je u stanu Granta Robicheauxa pronašla veću količinu ilegalnih droga, uključujući GHB (supstancu poznatu i kao 'droga za silovanje'), dva komada automatskog oružja i četiri komada drugog vatrenog oružja. Istražitelji su na telefonima uhićenog para pronašli i, kako kaže izvor blizak istrazi za BBC, 'tisuće i tisuće' videosnimki i fotografija na kojima su nepoznate žene pod utjecajem droga, što ih je navelo da posumnjaju kako bi žrtava moglo biti na stotine, ako ne i više.

Tužitelj okruga Orange Tony Rackauckas rekao je da Grant i Cerissa vanjštinom djeluju uredno i atraktivno, a svoj dobar izgled i šarm su iskoristili kako bi privukli žrtve.

Poznato je da su od 2015. putovali po festivalima diljem Sjedinjenih Država. Bili su na manifestaciji Burning Man u Arizoni, na festivalima Dirtybird Campout i Splash House. Grant Robicheaux također se pojavio u emisiji na Bravo TV-u "Rituali udvaranja preko interneta američkog muškarca".

Policija poziva sve koji su možda bili žrtve monstruoznog para da se jave istražiteljima.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo